Poul-Erik Jensen

Jeg har en baggrund som produktionschef, reklamechef og adm. direktør i reklamebranchen – som ejerleder og selvstændig siden 1985. Sammen med partner(e) var jeg fra 1986-2000 beskæftiget med udvikling og drift af virksomhedsgruppe inden for reklame og kommunikation.

Den praktiske erfaring er løbende suppleret med uddannelser og kurser inden for ledelse, virksomheds- og privatøkonomi, krisestyring, salg/markedsføring, coaching og personlig udvikling.

I forbindelse med udvikling og drift af kur- og feriested 1994-2006 sammen med Lillian supplerede jeg tidligere uddannelser med helt andre lige så relevante uddannelser og kurser.

Siden 2009 har jeg sideløbende været frivillig rådgiver i Early Warning-ordningen, og har her arbejdet med en række af meget forskellige mennesker og problemstillinger.

Nu arbejder jeg også i Erhvervshus Sydjylland som forretningsudvikler i projektet Early Warning med fokus på de 13 kommuners SMV-virksomheder og deres ejere, som oplever modgang . Læs mere om Early Warning her og Erhvervshus Sydjylland her.

Sammenholdt med solidt kendskab og erfaring med organisations- og bestyrelsesarbejde, samarbejde med offentlige virksomheder og institutioner tilbyder jeg i dag min hjælp til især micro og små virksomheder i daglig drift, men også i såvel opstart som vækst og modgang. Læs mere om sparring og udvikling her.

Hjælpen gælder ikke kun virksomheden men også de mennesker, der er involveret. Det sker ud fra vigtigheden i den holistiske tankegang: at se helheden. Virksomheder og mennesker hører sammen og påvirker gensidigt hinanden.